top of page

ACM-AVISA

Takk for grasrotkronene. De kommer godt med.

Siste utbetaling fra Norsk Tipping viste to trender: ACM har fått litt flere spillere på tippelaget det siste året, og hver av dem spiller for noen kroner mer enn i fjor. Den blå streken viser en liten sommerknekk i spillingen, men utbetalt beløp er litt større enn i fjor sommer. For ACMs tenårsrekruttering kommer disse grasrotmidlene veldig godt med, særlig etter en sommer med nokså magre inntekter.

Grasrotmidler
ACM er en bitteliten mottaker i landsmålestokk, men hver eneste krone gleder. Faksimile: Norsk Tipping

Det har aldri vært noen bevisst satsing fra ACM sin side, og klubben er som en spurv å regne når det gjelder å motta grasrotandel. De siste fem årene har ACM fått i snitt rett i underkant 20.000 kr pr år, og det har vært en jevn stigning fra 13.400 kr i 2017 til 22.350 kr i 2021. ACM er selvsagt dypt takknemlig for disse bidragene, og kronene gjør klubbens arbeid blant ungdom lettere og mer inspirerende.

ACM satser i tre retninger: Utøvere, arrangør-crew og sanitet. Det sistnevnte peker mot profesjonelle yrkesutøvere og særlig unge og nyutdannede helsefagarbeidere og paramedics, mens nye utøvere satser klubben primært på å finne blant tenåringer. Arrangør-crew håper ACM å finne i alle aldersgrupper, og klubben ser det som svært viktig at miljøet skal skape trivsel for både ungdom og godt voksne.

ACM, Stig Andersson
Stig Andersson er ingen ungdom, men et crew-medlem verdt sin vekt i gull. Foto: ACM Media

Grasrotkronene utbetales tre ganger i året, og for et par dager siden overførte Norsk Tipping 8.463 hyggelige kroner til ACM sin konto. Vi ser med beundring på Solør MC som fikk 19.500 kr og Borg som fikk hele 33.800 kr utbetalt. Samtidig innser vi at det er inspirerende å ha noe å strekke seg etter.

Tusen takk enda en gang til alle dere som har Arctic Circle Motorsportklubb som grasrotmottaker. Dere skal vite at hver eneste krone kommer godt med. Vi skal komme tilbake med en artikkel som forteller hva kronene ble brukt til. Vi kan bare oppfordre alle til aktiv bruk av Norsk Tipping sine spill.

road racing, arctic circle motorsport club, mo i rana
Juniorløp som dette fra 2021 er en enorm inspirasjon for ACMs arbeide. Foto: Linda Berg

Siste innlegg

Se alle

Bình luận


Bình luận đã bị tắt.
bottom of page