top of page

ACM-AVISA

Vellykket klubbkveld gjentas

Tross noen forrykende ettermiddagsbyger som fikk mange til å holde seg hjemme sist tirsdag, ble ACMs klubbkveld og roadracingtrening en stor suksess. Allerede førstkommende tirsdag svarer klubben med en ny trening med innebygget tentreff, og store kaffekanner for seniorene.

Også andre besøkende enn klubbens rr-førere fikk gjøre seg kjent med banen. Foto: Kenny Karstensen

ACMs åpne invitasjon til mc-interesserte om å treffes under klubbens organiserte trening fikk stor og trivelig interesse. Mange lette motorsykler valgte riktig nok å snu i det dårlige været rett før trening, men da været etter en times tid letnet, så strømmet det på med motorsykler fra distriktet. Også førere fra Sandnessjøen og Mosjøen hadde valgt å ta turen, og bidro sammen med det organiserte MC Rana til en trivelig kveld hvor også engangsgriller bidro til å piffe opp kveldsstemningen.


For ACM som de siste årene har merket flere konsekvenser av både pandemi og strammere økonomi, var oppmøtet til stor inspirasjon. Allerede tirsdag kveld ble det bestemt at dette skulle gjentas.


- Det gir oss en energiboost og større motivasjon til å arrangere trening når det blir så godt oppmøte, forteller ACMs klubbleder, Kenny Karstensen, samtidig som han minner om utfordringene med det voldsomme regnet som dundret ned på arenaen akkurat da treningen skulle starte.

- De fleste hadde ikke klargjort utstyret for regn siden det var stor sol hele dagen, og dermed gikk det mye tid bort i dekkomlegging. Men det gikk bare godt. Når ACM klarer å få ordnet sanitet, bane og funksjonærer er det ingen gode grunner for å ikke arrangere trening allerede neste uke.


Kenny minner om at høsten er i anmarsj og at ettermiddagene blir kortere med tanke på lysforhold. ACM vil derfor legge seg i selen for å være den gode klubben som makter å tilby medlemmene den treningen de har savnet. Sist tirsdag hadde ACM-føreren Rune Aleksandersen tatt den 300 km lange turen fra Grong for å delta på treningen, men var likevel en av de blideste på hele arenaen.


ACM repeterer også invitasjonen til ungdom med lett motorsykkel. De vil bli møtt av en av klubbens veiledere som vil fortelle om roadracing som idrettsgren, og hva man kan og bør gjøre for å bli en av klubbens utøvere. Dersom interessen er god vil de unge bli tatt med på en egen omvisning på banen i en pause i treningen.


ACM velger å justere litt i tidsskjemaet for selve treningen, og utsetter første treningspass til kl. 17.30. Registrering og teknisk kontroll vil likevel innledes allerede kl. 16.30. Påmelding til treningen skjer på denne siden.

Siste innlegg

Se alle

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page