top of page

ACM-AVISA

ACM møter ungdommen på fritidsmesse

Førstkommende onsdag arrangerer Polarsirkelen Videregående Skole sin årlige fritidsmesse, og ACM er også i år invitert til å delta. Klubbens stand vil være vel så godt bemannet som i fjor, og den svært inspirerende utviklingen med flere unge førere vil sette sitt preg på det hele. Som i fjor håper ACM å få mange nysgjerrige besøk, og de besøkende vil i år få møte representanter fra klubben som er på deres egen alder.

ACM fikk mange spørsmål å besvare under fjorårets messe. Foto: ACM Media

ACM la pandemien bak seg med et årsmøtevedtak om økt satsing på rekruttering. Fritidsmessen på PVGS ble utpekt som en viktig arena, og klubben fikk blant annet utarbeidet nytt informasjonsmateriell. PVGS har rundt 1200 elever, og på fjorårsstanden stakk cirka halvparten innom standen. Nysgjerrigheten var stor, og for svært mange av de unge var det første gang de var i kontakt med klubben og denne spennende idrettsgrenen.

Renate Jensen viste i fjor fram sin roadracingsykkel på standen. Foto: ACM Media

Etter fjorårets messe uttalte klubbleder, Kenny Karstensen:

- Jeg innser at kjennskapen til våre aktiviteter er for lite kjent, men ungdommene var nysgjerrige og flinke til å spørre om det meste. Ekstra artig at så mange av jentene lot seg engasjere og hadde lyst til å prøvekjøre.


Også klubbens erfarne fører, Renate Jensen, som i 2021 ble nr tre i et mannssterk NM, bemannet fjorårets stand. Hun oppsummerte sitt viktigste inntrykk fra fjorårsmessa slik:

- Det må være at kjennskapen til vår virksomhet er mye mindre enn jeg trodde. Vi har en jobb å gjøre!

- Hva var de unge interessert i?

- Mye, for de visste jo så lite. At de kunne få komme å kjøre på ACMs klubbkvelder overrasket mange. Og så lurte de på hva det kostet, og om de kunne få kjøre med sine egne sykler.

- Hva fikk de til svar?

- Vi fortalte at de kunne ta lisenskurs og komme å kjøre så fort de ville, og det var det mange av ungdommene som ikke hadde noen kjennskap til.


ACM-avisa kommer tilbake med stoff fra messa senere i uka.


ACM takker følgende firma for bistand til messeutstyr:Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page