top of page

ACM-AVISA

Heldagstrening 2. september

Kalenderen tikker som en klokke, og rr-sesongen er på hell. For å oppsummere det hele inviterer ACM til en roadracing-lørdag hvor man kan finslipe teknikken før neste års satsing. Mange nye førere har dukket opp gjennom sesongen, og mange av de kjente traverne har forlengst meldt seg på.

Trivsel på rad og rekke. Foto: Gary Bailey/Picman

Som så mange ganger tidligere inviterer ACM til en høstlig heldagstrening. Dagene er blitt kortere, og de lyse kveldene er det slutt på. ACM vil derfor kjøre et nokså kompakt tidsskjema i de syv timene treningen varer. Teknisk kontroll innledes på morran, senest kl. 09.00, og kjøringen tar til kl 10.00.


Rekruttering er som kjent et prioritert område for ACM, og klubbens kom-og-prøv-sykkel, en Kawasaki 300 står klar med dertil veiledning før kjøring. I en pause i treningen vil interesserte bli tatt med på en sight-seeing på banen, og så kan man i etterkant vurdere å melde seg på neste års lisens-kurs, også kjent som debutant-kurs.


Interesserte som ønsker å prøve klubb-sykkelen bes kontakte Bjørn-Arne Jensen, tlf 996 37986.


Rekruttering til Team ACM, klubbens viktige banemannskaper, er også viktig. Dersom du er nysgjerrig på denne spennende oppgaven, så er klubbtreningen en ypperlig anledning.


Alle mc- og motorsportsinteresserte inviteres til arenaen. Med et lite værforbehold vil grill og kull bli gjort klar litt utpå dagen. Ta gjerne med ei smakfull kjøttremse. Hygge og god stemning er viktige elementer i en god trening.


Kjøringen avsluttes kl. 17.00


Påmelding til den organiserte treningen finner du her.


Registrering som medlem av Team ACM finner du her.Siste innlegg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page