top of page

ACM-AVISA

Selv politiet hadde det gøy!

Årets deltakelse på fritidsmessen hos Polarsirkelen VGS ble en enda større suksess enn i fjor! Elevene strømmet til ACMs stand, og spørsmålene var minst like mange som i fjor. VR-briller og kjøring på vår feite hjemmebane var en av rosinene i pølsa, - også for lovens lange arm.

Arctic Circle Motorsport Club, ACM, Mo i Rana
Kommende roadracingførere...??? Foto: BAJ

Det er en strålende fornøyd Kenny Karstensen som oppsummerer dagen. ACMs leder opplevde en annen nysgjerrighet fra elevene i år enn i fjor.

- Ja, det virket som årets elever var litt bedre kjent med vårt tilbud, og det tror jeg vi i stor grad skal takke våre nye og unge førere og banemannskaper for. De har gjort en fenomenal jobb for å markedsføre det de driver med.


En av de som har bidratt til økte nysgjerrighet er føreren Signe Maria Hansen (16). Hun er selv elev ved PVGS, men benyttet sine pauser til å bemanne ACMs stand hvor hennes sykkel var utstilt sammen med Håkon Skotnes' sykkel. Signe forteller at hun trivdes med oppgaven.

- Ja, det var helt supert å stå på stand for ACM! Det var flere som ville sitte på syklene med VR-briller, og mange spurte om bruken av klubbsykkelen. En av de jeg snakket med var helt bestemt på å prøve, så da ba jeg han komme på banen neste år.


For ACM var deltakelsen på messa enda et skritt i rekrutteringsarbeidet etter pandemien. Klubben ser fremdeles på mulighetene for å etablere et helårskonsept for mc-interesserte ungdommer.


Her noe bilder fra Polarsirkelen VGS:Comments


bottom of page