top of page

LØPENE I 2022

Du er hjertelig velkommen!

Visste du at norske roadracingførere via sin grenkomité, bidro med 25 millioner kroner i potten (40 mill i dagens verdi) for å realisere det norske riksanlegget for roadracing? Det endte med en av de flotteste roadracingbanene i Nord-Europa. Det er ikke rart at mange førere fra hele landet forteller at  hjemmebanen deres ligger i Mo i Rana, for noen 140 mil fra hjemstedet, og at følelsen av eierskap er like sterk etter 25 år. ACM er derfor like stolt og ydmyk hver gang klubben får være vertskap for bredden og eliten blant norske roadracingførere.

Løp og treningssamlinger er ACMs største aktivitet. Bak arrangementene står et kompakt og svært kompetent team. Men til tross den mangeårige rutinen så ligger det mye arbeid bak forberedelsene.

ACM ønsker alle roadracinginteresserte hjertelig velkommen til aktive dager ved foten av Svartisen og Saltfjellet Nasjonalpark, og bare et fåtall kilometer fra selve Polarsirkelen.

Husk at det i påmeldingsskjemaet til ACMs løp, treninger og kurs, skal den påmeldte bekrefte å å gjort seg kjent med ACM miljøkrav.

PLANLAGTE LØP 2022

11A_1300cr.jpg

2. - 4. juli

Førerutvikling - Trackdays

bottom of page